Чат Viber Чат Telegram Чат WhatsApp

Аератор розпушувач Combi Care 38 P Comfort (112799)

Код товару: 80274
Доставка 48 годин Іконка нема гарантії Гарантія: 14 днів
15 999 грн.
Купити
Виберіть размір!
Доставка
Служба
Відправка
Вартість
Нова пошта
Сьогодні
Тариф перевізника
Delivery
Сьогодні
Тариф перевізника
Укрпошта
Сьогодні
Тариф перевізника
Самовивіз з наших магазинів
Уточнюйте
Тариф перевізника

Готівкою,
Безготівково (з ПДВ та без ПДВ),
закупки та тендери Prozorro, Visa/MasterCard, Накладний платіж

З питань гарантійного та післягарантійного обслуговування товарів, придбаних в інтернет-магазині Укрсервіс, організовано єдиний контакт-центр: (067) 431-01-54

Опис Аератор розпушувач Combi Care 38 P Comfort (112799)

Бензиновий аератор-розпушувач AL-KO Combi Care 38 P Comfort підтримує Вас у догляді за Вашим газоном. При бездротовому використанні він пропонує максимальну маневреність та незалежність - і є ідеальним партнером для Вас по догляду за газоном площею до 1200 м².

Бензиновий аератор-розпушувач AL-KO Combi Care 38 P Comfort

За допомогою бензинового аератора-розпушувача AL-KO Combi Care 38 P Comfort Ви можете швидко та ефективно працювати у Вашому домашньому саду – без кабелів та без часу на заряджання акумулятора. Завдяки міцній конструкції та маневреності, пристрій ідеально підходить майже для всіх садів - навіть для великих та віддалених ділянок, де довжина кабелю недостатня або поруч немає розетки. Висоту ручки можна регулювати під Ваші особисті потреби лише за кілька простих рухів, а це означає, що Ви працюєте не втомлюючись та ергономічно. Функція 3-в-1: аерування, розпушування та збір. Дайте своєму газону можливість знову дихати і добре засвоювати поживні речовини.

Технічні характеристики бензинового аератора-розпушувача AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Бензиновий аератор-розпушувач AL-KO Combi Care 38 E Comfort працює від бензинового двигуна потужністю 1,3 кВт, який також можна експлуатувати у великих садах і на віддалених ділянках, незалежно від довжини кабелю або часу роботи акумулятора. Це означає, що бензиновий аератор-розпушувач можна використовувати дуже гнучко і легко заправляти на більш віддалених площах.

Завдяки великій робочій ширині 38 см та компактній конструкції, аератор-розпушувач забезпечує приємну роботу та швидкий прогрес у роботі навіть на більших газонах. Глибину можна регулювати централізовано і 5-ти положеннях. Валок аераторний оснащений 14 міцними сталевими ножами, які надають бензиновому аератору-розпушувачу AL-KO Combi Care 38 P Comfort тривалий термін експлуатації. Мох, бур’ян і дерн видаляються назавжди.

При потребі, валок аераторний за кілька простих рухів можна замінити на вал-аератор з ефективними сталевими пружинними зубцями, а це означає, що Ви можете не лише аерувати газон одним пристроєм, але і розпушувати його, насичуючи його повітрям. Все включено: вал-розпушувач та травозбірник із текстилю об’ємом 55 л включені в комплект поставки пристрою.

 

Характеристики Аератор розпушувач Combi Care 38 P Comfort (112799)

Потужність 1300 Вт
Вага 20 кг
Макс. ширина захвату 38 см
Об`єм резервуару 55.0 л
Живлення Бензин
Регулювання глибини 5 ступенів
Вал розпушувача Зубці, Ножи
Стан товару Новий

Видео Аератор розпушувач Combi Care 38 P Comfort (112799)

Відгуки про товар

Написати відгук

Разом купують

Краща ціна Краща ціна

Відео на каналі УКРСЕРВІС Відео на каналі УКРСЕРВІС

Відео на каналі УКРСЕРВІС
15 999 грн.
Виберіть размір!
Купити